BCI Expert

Building Revolution is een erkend BCI expert

BCI Experts, ook wel BCI gebouw expert genoemd, hebben vooraf 3 BCI berekeningen gemaakt en laten valideren bij ALBA. Jaarlijks worden meerder BCI berekeningen door Alba gevalideerd. Hiermee wordt de kwaliteit gewaarborgd. Alleen een erkend BCI expert mag een BCI berekening valideren. Zelf een BCI berekening maken kan maar is ingewikkeld. Ons advies is om contact met ons op te nemen om voor u de berekening te maken. Hier kunt u lezen dat wij een erkend BCI gebouw expert in huis hebben.

Waarom een BCI expert kiezen?

Optimaliseer je vastgoedprestaties met een erkende BCI Expert. Bereken moeiteloos de milieu-, CO2- en circulariteitsprestaties van je vastgoed met BCI Gebouw. Voor gegarandeerde nauwkeurigheid kun je de berekeningen laten valideren door een erkende BCI Expert.

BCI Gebouw Experts zijn bevoegd om berekeningen te maken en te valideren, en bieden deskundige begeleiding bij de optimalisatie van jouw vastgoedproject. Van advies over materiaalkeuze tot verbindingen, ze staan klaar om je te ondersteunen. Een BCI Gebouw Expert herken je aan de bijgevoegde badge.

Verbeter de duurzaamheid van je vastgoed en maak gebruik van de expertise van een BCI Gebouw Expert. Neem vandaag nog contact op voor een doordachte begeleiding bij jouw vastgoedproject.

BCI algemeen

BCI Gebouw kent een BCI score.  Deze score is een combinatie van een Losmaakbaarheid (LI) en Materiaal Circularity  Index (MCI). BCI Gebouw geeft circulariteit een score. Building Revolution maakt en valideert berekeningen.

Lees hier meer informatie over BCI

BCI Gebouw Expert Erkend Valideren

Building Revolution is specialist BCI Expert
Marco van Brink en Simon Hogenstijn zijn erkend door BCI Gebouw als expert. Zij kunnen een BCI gebouw berekening valideren.

Neem hier contact op met Marco en Simon

Neem contact op.

BCI Gebouw berekening opbouw MCI en Li zijn BCI

Voordelen BCI Gebouw

Een gebouw met BCI Gebouw heeft veel verschillende voordelen.

BCI Gebouw Expert Erkend Valideren

BCI Gebouw geeft circulariteit een score. De BCI is opgebouwd uit een LI en een MCI. Building Revolution maakt en valideert berekeningen.
Conclusie is dat wij weten hoe uw project meer circulair kan worden.