BREEAM Awards winner 2021 hoogste niveau score niveaus certificaten Building Revolution Simon Hogenstijn scores assessor

Diensten.

Building Revolution is opgericht met het idee dat de bouw slimmer en duurzamer kan. Voor verschillende opdrachtgevers met woningen, appartementencomplexen, winkels, hotels, kantoren maar ook met industriele panden hebben we de panden verduurzaamd door met circulairiteit, BREEAM, WELL, MPG of BENG berekening de energie en milieubelasting te verlagen.

Circulair bouwen.

Circulair bouwen.

In veel projecten wordt de MPG verlaagd naar 0,5. Ook zijn er projecten waar veel hout wordt toegepast daar waar mogelijk. Hierdoor is er ook een subsidie(fiscale aftrek) mogelijk. Erg interessant voor woningbouwprojecten vanaf 10 woningen of 1 miljoen aanneemsom die door een belegger of woningcorporatie hierna verhuurd worden.

Well.

Heeft u ambities om uw gebouw gezonder te maken? De WELL Building Standard is een uitstekende standaard om dit doel te bereiken. Het is een uitgelezen manier om de gezondheid en productiviteit van gebruikers te bevorderen.

Well.

BREEAM.

BREEAM.

BREEAM is het duurzaamheidslabel ter wereld. Met meer dan 80 landen en 30.000 certificaten afgegeven is het de koploper ter wereld. Kijk snel hoe en waarom een BREEAM label een goed idee is

MPG.

De MPG is een belangrijke maatstaf voor de duurzaamheid van een gebouw. Hoe lager de MPG, hoe duurzamer het materiaalgebruik. De MPG berekening is een methodologie die de impact van gebouwen op het milieu meet en kwantificeert.  De Milieu Prestatie Gebouw (MPG) is verplicht bij elke nieuwbouw woning en kantoorgebouw vanaf 100m2.

GPR.

GPR.

 GPR Gebouw is een richtlijn die te maken heeft met verschillende aspecten van duurzaamheid, zoals energiegebruik, materiaalkeuze en gezondheid. GPR wordt gebruikt bij het ontwerpen en realiseren van gebouwen, zowel in de publieke als private sector.

Building Revolution is GPR Expert.

BCI

BCI Gebouw staat synoniem voor de Building Circular Index, een innovatieve aanpak die het circulaire potentieel van een gebouw meet aan de hand van de verschillende producten en elementen die in het gebouw worden gebruikt. In tegenstelling tot traditionele bouwmethoden legt het BCI-gebouw de nadruk op duurzaamheid, herbruikbaarheid en minimale impact op het milieu. Deze aanpak levert niet alleen voordelen op de lange termijn op, maar inspireert ook de toekomst van architectuur en design.

Building Revolution bied de volgende diensten: MPG, Circulair Bouwen, BREEAM , GPR, Subsidies. BREEAM en GPR beide Expert en Assessor.