BREEAM Awards winner 2021 hoogste niveau score niveaus certificaten Building Revolution Simon Hogenstijn scores assessor

Diensten.

Building Revolution is opgericht met het idee dat de bouw slimmer en duurzamer kan. Voor verschillende opdrachtgevers met woningen, appartementencomplexen, winkels, hotels, kantoren maar ook met industriele panden hebben we de panden verduurzaamd door met circulairiteit, BREEAM, WELL, MPG of BENG berekening de energie en milieubelasting te verlagen.

Circulair bouwen.

Circulair bouwen.

In veel projecten wordt de MPG verlaagd naar 0,5. Ook zijn er projecten waar veel hout wordt toegepast daar waar mogelijk. Hierdoor is er ook een subsidie(fiscale aftrek) mogelijk. Erg interessant voor woningbouwprojecten vanaf 10 woningen of 1 miljoen aanneemsom die door een belegger of woningcorporatie hierna verhuurd worden.

Well.

Heeft u ambities om uw gebouw gezonder te maken? De WELL Building Standard is een uitstekende standaard om dit doel te bereiken. Het is een uitgelezen manier om de gezondheid en productiviteit van gebruikers te bevorderen.

Well.

BREEAM.

BREEAM.

BREEAM is het duurzaamheidslabel ter wereld. Met meer dan 80 landen en 30.000 certificaten afgegeven is het de koploper ter wereld. Kijk snel hoe en waarom een BREEAM label een goed idee is

MPG.

De Milieu Prestatie Gebouw (MPG) is verplicht bij elke nieuwbouw woning en kantoorgebouw vanaf 100m2.

Building Revolution bied de volgende diensten: MPG, Circulair Bouwen, BREEAM , GPR, Subsidies. BREEAM en GPR beide Expert en Assessor.