GPR Assessor

Gecertificeerd GPR assessor

Building Revolution is in veel projecten GPR Assessor.

GPR kent enkel gecertificeerd GPR experts en assessoren. Bij Building Revolution is Marco Grootjans onze GPR Expert en Assessor

Wij zijn GPR 4.4 gecertificeerd. Op de website bij WE Adviseurs is te controleren wie gecertificeerd is. Ons expert nummer is 70250. Ons assessor nummer is GPR71019 .U kunt ons dus gerust als GPR expert of assessor inschakelen.

Een aantal recente projecten zijn:

  • De Terp Pompoenen
  • Maatschap Knibbe
  • Van der Sluis

Zie voor het hele overzicht onze projecten.

Met GPR wordt per hoofdstuk een score van 1 tot en met 10 gegeven. Wij streven in de meeste projecten naar een 8+ op alle hoofdstukken. 

Lees hier meer over GPR

Wanneer u tekeningen hebt en ons uw plan kan toelichten zijn wij altijd bereid om kosteloos te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Wat doet een GPR Assessor

De rol van een GPR 4.4 assessor omvat verschillende belangrijke taken en verantwoordelijkheden. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van hun werk:

  1. Certificeringscontrole: GPR 4.4 assessoren controleren bouwprojecten die proberen te voldoen aan de eisen van het GPR 4.4-certificaat. Ze checken de criteria en het ontwikkelen van strategieën om aan deze eisen te voldoen.

  2. Evaluatie van Duurzaamheidsprestaties: Ze voeren beoordelingen uit van bouwprojecten om te bepalen in hoeverre ze voldoen aan de duurzaamheidscriteria van GPR 4.4. Dit kan inhouden dat ze de energie-efficiëntie, het watergebruik, het materiaalgebruik en andere duurzaamheidsaspecten beoordelen.

  3. Ontwerpadvies: GPR 4.4 experts kunnen betrokken worden bij het ontwerp van bouwprojecten om ervoor te zorgen dat duurzaamheidsoverwegingen vanaf het begin worden geïntegreerd. Ze kunnen bijvoorbeeld adviseren over energiezuinige ontwerpoplossingen, materiaalkeuzes en afvalbeheer.

  4. Rapportage en Documentatie: Ze helpen bij het verzamelen en opstellen van alle benodigde documentatie en rapporten die nodig zijn voor het aanvragen van een GPR 4.4-certificaat. Dit omvat technische specificaties, meetresultaten en andere relevante informatie.

  5. Op de Hoogte blijven van Trends en Ontwikkelingen: Ze moeten op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op het gebied van duurzaam bouwen, aangezien de normen en beste praktijken voortdurend evolueren.

Een GPR gebouw Assessor inschakelen

Bij Building Revolution is Marco Grootjans onze gecertificeerde GPR Expert en Assesor 
Neem contact met ons op via info@buildingrevolution.nl of bel op 0612044707.

Neem contact op.

GPR Gebouw Expert Marco Grootjans Building Revolution GPR-Berekening GPR-score goedkeuren

Voordelen GPR

Een gebouw met GPR heeft veel verschillende voordelen.