BCI Materialenpaspoort

Het BCI materialenpaspoort wordt door Building Revolution in veel projecten gebruikt.

BCI gegevens worden opgeslagen in het BCI materialenpaspoort. Hierin zijn alle ingevoerde gegevens opgeslagen. Dit betekend dat een BCI Gebouw een BCI score kent.  Deze score is een combinatie van een Losmaakbaarheid (LI) en Materiaal Circularity  Index (MCI). Wat volgens ons betekent dat een  BCI Gebouw een score van 50% of hoger zou moeten hebben. Hierdoor worden afvalproductie en materiaalverspilling verminderd, wat essentieel is voor een groenere toekomst. Building Revolution maakt en valideert berekeningen.

Lees hier alles over BCI

BCI Materialenpaspoort behouden

Vanuit Gebouwbeheer is het gewenst en vanuit de MIA, wanneer daar gebruik van gemaakt is, verplicht om het materialenpaspoort te behouden. Dit betekent dat de licentie van BCI langdurig verlengd moet worden. BCI berekeningen opgesteld door Building Revolution staan bij ons op de bedrijfslicentie. 

Lees hier alles over de BCI berekening

BCI Gebouw Expert Erkend Valideren

Building Revolution is specialist BCI Expert
Marco van Brink en Simon Hogenstijn zijn erkend door BCI Gebouw als expert. Dit betekent dat beide een BCI gebouw berekening kunnen valideren.

Neem hier contact op met Marco en Simon

Neem contact op.

BCI Gebouw berekening opbouw MCI en Li zijn BCI

Voordelen BCI Gebouw

Een gebouw met BCI Gebouw heeft veel verschillende voordelen.

BCI Gebouw Expert Erkend Valideren

BCI Gebouw geeft circulariteit een score. De BCI is opgebouwd uit een LI en een MCI. Building Revolution maakt en valideert berekeningen.
Conclusie is dat wij weten hoe uw project meer circulair kan worden.