BREEAM Awards winner 2021 hoogste niveau score niveaus certificaten Building Revolution Simon Hogenstijn scores assessor

Building Revolution: Building the revolution!

Wie zijn Building Revolution?

Building Revolution is een jong en dynamisch bedrijf. Wij willen met ons werk ook gewoon de wereld beter maken.
Door te verduurzamen maken wij actief de wereld duurzamer.

Building Revolution bouwt aan de duurzame revolutie.
Hiermee bouwen we aan een toekomst voor onze kinderen.
Duurzaam vastgoed voor iedereen!

Hiermee kunnen wij onze kinderen uitleggen dat wij met onze baan hun wereld ietsjes beter hebben gemaakt.

Simon Hogenstijn Building Revolution BREEAM-NL Expert en Assessor Nieuwbouw en In-Use BCI Expert

Simon Hogenstijn

Simon is in staat om projecten met een brede blik te bekijken. Hierdoor kan het zijn dat hij ook naar andere mogelijkheden kijkt waar nog niet over was nagedacht.

Ook is Simon bestuurslid van de YOUNG TVVL, Official bij de KNZB en medewerker in verschillende functies bij de Hervormde Gemeente Vaassen.

Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in de advisering.

In 2021 is Simon uitgeroepen tot een van de 3 BREEAM assessoren van 2021. Met ruim 2.000 assessoren een enorme erkenning van zijn kennis en kunde.

Simon is Assessor en Expert BREEAM-NL Nieuwbouw en In-Use en expert Gebied en
BCI expert

Marco van Brink

Marco is onze MPG specialist.

Hij heeft het One-click LCA Summerschool diploma behaald en ervaring in  tientallen MPG’s. Deze panden van woningen tot grote utiliteitsprojecten zijn perfect gegaan.

Marco heeft ervaring met installatietechniek en is vrijwilliger bij Cavente in Vaassen waar hij voor kinderen tot 12 jaar een mooi evenement neer wil zetten.

Marco is BREEAM-NL expert Nieuwbouw, Gebied en In-Use

Marco Grootjans

 Marco is ons aanstormende duurzaamheidsspecialist. 

Marco heeft veel ervaring met management en weet als geen ander een project op te zetten en te controleren.

Marco is BREEAM-NL expert Nieuwbouw, In-Use en Gebied.

Daarnaast heeft hij nu veel GPR projecten beleid.

Tanja Koelman

 Tanja is bij ons de senior medewerker met veel passie voor BREEAM In-Use.

Ze heeft veel projecten begeleid in de Amsterdam regio.

Tanja is BREEAM-NL Assessor In-Use en expert Nieuwbouw en In-Use

Herbert Berkhout

Herbert is Senior CX manager en operations manager voor lopende opdrachten.

Herbert heeft veel ervaring in de uitvoering met E en W en is architect. 

Herbert is BREEAM-NL expert In-Use en  Gebied

Nima Nourbakhsh Building Revolution

Nima Nourbakhsh

Nima is afgestudeerd met een bachelor en master in industriële techniek en een doctoraat in bedrijfsbeheer. Met 12 jaar ervaring in het beheren van verschillende projecten en in 5 verschillende landen waaronder Nederland.

Zijn kennis gaat over duurzame energie, een auditor om energieverspilling in verschillende industrieën te voorkomen en vanaf 2022 kwaliteitsborging in de bouw voor de nieuwe wet WKB

Building Revolution Over Ons Simon, Marco, Nima, Tanja, Herbert.

Wil jij samen met ons the Building Revolution zijn?

De bouw is goed voor 25% van de CO2 uitstoot. Dit verminderen zorgt voor enorme stappen in verduurzaming. Wil je samen met ons groeien als Duurzame Gebouwenadviseur en je specialiseren in het begeleiden van verduurzaming en het verbeteren van energie-efficiëntie in zowel nieuwbouwprojecten als bestaande gebouwen? In deze rol vervul jij een essentiële positie bij het ontwerpen van duurzame gebouwen die voldoen aan de meest recente normen voor energieprestaties en duurzaamheid. Werkend binnen een inspirerend en ondernemend team, zul je worden uitgedaagd om voortdurend te leren en te innoveren.

Taken en Verantwoordelijkheden:

  1. Deskundig Duurzaamheidsadvies: Je analyseert gedetailleerd nieuwbouwplannen en bestaande gebouwen en biedt advies om ze te optimaliseren op het vlak van duurzaamheid, energieprestaties en luchtdicht bouwen. Dit kan bijvoorbeeld met BREEAM, GPR of BCI zijn.

  2. Betrouwbare BENG-berekeningen: Je voert nauwkeurige BENG-berekeningen uit om de energieprestatie van de gebouwen te evalueren en te voldoen aan de geldende normen.

  3. Grondige MPG-berekeningen: Je verzorgt gedegen MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) berekeningen om de impact van bouwmaterialen op het milieu te beoordelen en te minimaliseren.

  4. Efficiënte Energieprestatieberekeningen: Je voert verschillende energieprestatieberekeningen uit om ervoor te zorgen dat de gebouwen energie-efficiënt zijn en in lijn met de geldende wet- en regelgeving.

  5. Heldere Rapportage: Je stelt heldere rapporten op met jouw conclusies en aanbevelingen voor opdrachtgevers, architecten en andere betrokkenen.

  6. Effectieve Samenwerking: Je werkt nauw samen met opdrachtgevers, het ontwerpteam, ingenieurs, projectontwikkelaars en andere stakeholders om duurzaamheidsdoelen te integreren in alle fasen van het bouwproces.

  7. Inspirerende Innovatie en Ontwikkeling: Je houdt je voortdurend op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen duurzame bouwmethoden, materialen en energie-efficiëntie. Tevens draag je bij aan het verrijken van de interne kennis op dit gebied.

Stuur een email naar info@buildingrevoluton.nl en we komen graag in contact.

Building the future together!

Building Revolution BREEAM Well BCI GPR MPG