BREEAM Assessor

Building Revolution is in veel projecten BREEAM Assessor

In het BREEAM-proces speelt de BREEAM Assessor een essentiële rol. Als validerende expert controleert de assessor of de toekenning van credits correct is, de bewijslast aanwezig en juist is, en bezoekt de locatie voor directe beoordeling, inclusief foto’s. BREEAM staat voor Building Research Establishment Environmental Assessment Method. De methode komt oorspronkelijk uit Engeland en is ontwikkeld door het Building Research Establishment (BRE). In Nederland wordt BREEAM door de Dutch Green Building Council (DGBC) beheert en zijn er speciale aangepaste richtlijnen voor Nederland, BREEAM in Nederland heet daarom formeel BREEAM-NL.

BREEAM Assessor Certificering en Training

Word een erkende BREEAM Assessor na het volgen van specifieke trainingen bij DGBC en het succesvol afronden van het examen. Onafhankelijkheid is cruciaal, en opdrachtgevers dienen hun eigen assessor te regelen.

Onze Benadering als BREEAM Assessor

Als ervaren BREEAM-partner in Nederland, omarmen wij een eenvoudige, duidelijke en resultaatgerichte aanpak. Onze rol als assessor is samenwerkend en adviserend, met focus op optimale resultaten voor zowel BREEAM in gebruik als BREEAM-nieuwbouwprojecten.

BREEAM heeft 4 soorten richtljinen.

Building Revolution is vooral specialist in Nieuwbouw, Gebied en In-Use.

Neem contact op.

BREEAM In-Use assessor

BREEAM In-Use maakt momenteel gebruik van de BREEAM Richtlijn (BRL) V6. Deze lijkt erg op de International V6. BREEAM In-Use Assessor: Audits, Validatie en Indiening

BREEAM Gebied assessor

Momenteel zijn wij bezig met de examens voor assessor Gebied namens de DGBC

BREEAM assessor of the year 2021

In 2021 is Simon uitgeroepen tot een van de 3 BREEAM assessoren van 2021. Met ruim 2.000 assessoren een enorme erkenning van zijn kennis en kunde.

BREEAM Awards winner 2021 hoogste niveau score niveaus certificaten Building Revolution Simon Hogenstijn scores assessor

Voordelen BREEAM

Een gebouw met BREEAM heeft veel verschillende voordelen.